Om programmet

 
Jeg begyndte egentligt at udvikle dette program, kun til at tage sig af ammunitions salg, da jeg syntes det var meget besværligt hele tiden at skulle tælle op, for at finde ud af, hvor meget ammunition der var tilbage. Det var meget nemmere blot at indtaste beholdningen én gang og så lade programmet vise hvor meget der var tilbage. Da alle medlemmer alligevel skulle tastes ind, for at registrere salget, så kom resten helt af sig selv.
 
Jeg havde så også lagt mærke til, at hele foreningen var spredt ud over diverse regneark, medlems kartoteker i mapper, løse stykker papir i skuffer og på opslagstravler osv. Ingen i bestyrelsen havde det fulde overblik over hele foreningen og alle dets medlemmer. Alle ringede rundt  til hinanden, for at få telefon nummer på den ene og anden, så hvorfor ikke samle alt på samme sted?
 
Med programmet, blev alt information om foreningen pludselig tilgængelig ét sted, selv regnskaber mm.
 
Foreningens data kan ligge to steder. Enten på én enkelt pc eller ved at bruge en ekstern database.Dette giver en større grad af beskyttelse for virus mm.end hvis data gemmes på en hjemmeside. Hos f.eks. Simply (vælg ´Standard Suite´) kan man for meget små penge få fat i en MSSQL database som programmet kan bruge til at gemme data i. Derved kan man tilgå data, uanset hvor i verden man befinder sig og alle foreningens medlemmer med adgang til programmet kan tilgå disse.